Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
měkké, rozmícháme ve smetaně mouku a nalijeme do omáčky Liškovou omáčku podáváme s knedlíkem.
Těstoviny připravíme v osolené vodě podle návodu na obalu. Mezitím si rozehřejeme máslo a zaprášíme moukou
Panenku si očistíme, nakrájíme na medailonky. Ty osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Maso přesuneme
Na sádle si orestujeme nakrájenou cibuli. Na ně přidáme králičí stehna. Prudce orestujeme, osolíme a
Omáčku přecedíme, osolíme, přidáme houby, vývar, smetanu
Příprava omáčky: Cibuli pokrájíme na kostičky, zpěníme Omáčku přecedíme, osolíme, přidáme houby, vývar, smetanu
Na másle orestujeme nakrájenou cibulku, přidáme kmín a chvíli restujeme. Poté přidáme nakrájené houby