Prémiový obsah
★★★★
10.9K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
česnek. zakápneme limetovou šťávou, přidáme rybí omáčku Pokud je omáčka moc řídká přidáme trochu škrobu a ještě
Nejdříve si přichystáme sladkokyselý nálev: smícháme rozmíchali v půllitru s trochou mléka a 2 naběračkami omáčky
česnek. zakápneme limetovou šťávou, přidáme rybí omáčku Poté přidáme omáčku a necháme povařit.
Z kysaného zelí vymačkáme do misky všechnu vodu a pokrájíme na menší kusy. Cibuli pokrájíme nadrobno
Na dno sklenice dáme koření a ostatní suroviny, poté skládáme dobře omyté okurky. Sklenici zalijeme horkým
Worcesterovou omáčku smícháme se sojovou, kečupem a Zeleninu přelijeme omáčkou, necháme projít varem a
Cibulky spaříme vroucí vodou a pak je necháme vychladnout. Vodu svaříme s octem, cukrem, solí, semínky
omáčku, prolisovaný česnek a kečup. Mícháme dokud omáčka nezhoustne.
Krevety naaranžujeme na talíře nebo do bambusových pařáčků spolu s pokrájenou dýní a okurkou. Zakápneme