Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
asi minut stát a potom broskve vyjmeme a oloupeme. Přidáme broskve a necháme vychladnout.
Broskev rozkrojíme na poloviny, vyjmeme pecku a do Sníh naneseme na broskve, posypeme mandlemi a dáme
Broskve omyjeme, vypeckujeme, nakrájíme na menší kousky Směs přidáme do hrnce k broskvím.
Broskve rozporcujeme a obalíme v těstíčku. V rendlíku rozpálíme olej a obalené broskve usmažíme
V hrnci zahřejeme džus s rumem a přidáme na kousky nakrájený pomeranč. Poté přidáme skořici a necháme
mouku smícháme v míse s cukrem, práškem do pečiva, vanilkovým těsto necháme vychladnout, potřeme ho připraveným vanilkovým