Prémiový obsah
★★★
3.7K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Smícháme mouku, kypřící prášek, soda, sůl a cukr. Přidáme pastu, mléko, olej a vše vypracujeme dohladka
omeletu nakrájíme na kousky a každou porci poklademe lesním ovocem.
Rýži dáme od hrnce s 300 ml vody, přivedeme k varu a deset minut povaříme, poté přidáme mléko a uvaříme
polevou. nakrájíme na plátky a ozdobíme šlehačkou a ovocem
Rovnoměrně posypte mraženým ovocem – předem jej nerozmrazujte
Zapékací mísu nebo formu vymažeme máslem, ovoce očistíme, omyjeme a smícháme ho v míse s 80 g cukru.
Cukr, 250 g mouky a 100 g másla zpracujte na drobenku. Jednu třetinu dejte stranou. Větší část drobenky