Prémiový obsah
★★★
3.2K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Marcipán poté využíváme na ozdobení dortů. Marcipán můžeme ještě různě dobarvit cukrářským barvivem
Někdo má marcipán raději méně sladký, dává tedy více Marcipán je v takovém případě kvalitnější, má výraznější
Na náplň nakrájíme broskve a vše smícháme. Jednotlivé tvary poslepujeme, potáhneme marcipánem
slepené oválků je potřeme čokoládovou polevou a zdobíme marcipánem
několikrát propíchneme vidličkou a posypeme nastrouhaným marcipánem
vyklopíme a pocukrujeme nebo ozdobíme čokoládou a marcipánem
Nakonec vmícháme polovinu marcipánu nakrájeného na formy a švestky naskládáme nahoru, posypeme zbytkem marcipánu