6.8K čtenářů
55 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Pekáček vymažeme máslem, na drobenku smícháme mouku Jablka nakrájíme na tenké plátky, smícháme s cukrem
Všechny suroviny na drobenku dáme do misky a vytvoříme Nakonec posypeme koláč nasekanými ořechy a drobenkou
Jablka omyjeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na tenké drobenkou. pečeme při 180°C dozlatova.
Jablka si nakrájíme na tenké plátky a pokapeme šťávou drobenkou a upečeme dozlatova.
Jablka omyjeme a odkrojíme horní čtvrtinu. Upečená jablka polijeme medem.
Jablka omyjeme, vyřízneme z nich jádřince, nakrojíme po obvodu lehce kolem dokola nožem a střed jablek
Omytá jablka seřízneme na špičce a vykrojíme větší Medovo - tvarohovou směsí naplníme vnitřky jablek a
Jablka očistíme a rozpůlíme. Hotová jablko posypeme cukrem a skořicí.
Jablka pokrájíme, zbavíme jádřinců a pak kousky jablek Během pečení podléváme husu výpekem, pokud je v pekáči
Do očištěných jablek vložíme na kousky nakrájený banán Vychladlá jablka nastříkáme žervé rozmíchaným s několika