Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Ve šlehači našleháme vejce s cukrem do pěny, přidáme džem a po lžících lehce vmícháme hrubou mouku. Na
Nakonec přidáme ještě pár malin a podáváme.
Lískové oříšky nameleme najemno. Bílky ušleháme do tuha. Po částech přidáme cukr a opatrně vmícháme nastrouhané
Máslo s cukry vyšlehejte do pěny, vmíchejte vejce jedno po druhém. Přidejte citronovou kůru a mouku.
Pusinky posypeme zbylými mandlemi a pečeme v předehřáté Hotové pusinky necháme vychladnout.
Pusinky posypeme zbylými mandlemi a pečeme v předehřáté Hotové pusinky necháme vychladnout.
Bílky trochu osolíme a šleháme je do polotuha. Pak přisypeme krupicový i vanilkový cukr a vyšleháme dotuha
Pusinky posypeme zbylými mandlemi a pečeme v předehřáté Hotové pusinky necháme vychladnout.