Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Postupně opatrně přes lžičku naléváme Grenadinový sirup Bols, gin, Blue Curacao a absinth. Absinth před
Zapékací mísu vymažeme máslem a vysypeme mandlovou moukou. Poté vyšleháme žloutky s cukrem a v druhé
Dno a okraje formy vyložíme pečícím papírem. Žloutky oddělíme od bílků. Bílky vyšleháme s prosátým moučkovým
Všechno ovoce si oloupeme, očistíme a důkladně omyjeme. Nakrájíme na kousky na kousky, např. podle fotografie
Polovinu ovoce rozmačkáme a smícháme s cukrem. Jogurty smícháme a promícháme s rozmačkaným ovocem. Dáme
Měkký tvaroh vyšleháme s medem a mlékem dohladka a směs nalijeme do misek. Brusinkami a brusinkovou šťávou
Kandované ovoce nakrájíme na kousky a smícháme s mandlovými kandovanými lupínky. Máslo ušleháme s cukrem
Máslo vyšleháme v mixéru, až bude nadýchané. Ručně přidáme marmeládu a drobné ovoce. Přesuneme do připravené
Ovoce může být sezonní nebo mražené, je to jedno, tímto způsobem lze připravit limonádu jakéhokoliv.
Ovoce rozemeleme v kuchyňském mixéru, popřípadě v nějakém robotu. Následně z této směsi necháme přes