Prémiový obsah
★★★
17.9K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Myslíte si, že skvrny od borůvek nejdou vyčistit? Tak to se pletete, když použijete kyselé mléko, a pak oděv vyperete v teplé vodě.
Fleky budou pryč.
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto. Pod čistou utěrkou necháme 2-3 hodiny kynout. Pak z něj
V míse smícháme žitnou mouku, pivo a droždí a necháme na teplém místě zakryté kynout zhruba 1 hodinu.
Klíčem k dokonalému domácímu brunchi, který se hravě Opět vybírejte malý chléb nebo miniaturní houstičky
Žloutek, hořčici, sůl, pepř, cukr a koření ušleháme ručním šlehačem. Přidáme ocet a dál šleháme. Olej
Křen očistíme, oloupeme a nastrouháme. Připravíme si pánev, rozpustíme na ní máslo a orestujeme strouhanku
Odblaněné maso nakrájíme na špalíčky, vložíme do porcelánové misky, osolíme a opepříme. Promícháme s
Smícháme si lučinu s cukry, vyšleháme smetanu se ztužovačem a spojíme. Do kávy přidáme rum, do mísy si
Ze surovin si připravíme těsto, které rozdělíme na 12 kulatých bochánků, které dáme na plech s pečícím
(Páru lijeme na plech proto, abychom ochránili domácí Hotový chléb na poklep zvoní.
Chléb v polovině pečení zkontrolujte a znovu potřete Chléb je hotový, když jeho vnitřní teplota ve středu
Mezitím si vysypeme ošatku na chléb moukou a plech Hotový chléb necháme vychladnout na mřížce.