Prémiový obsah
★★★
5.7K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Mezitím si připravíme těstíčko z piva, vejce, mouky Odležené filety osolíme, opepříme a obalíme v těstíčku
Na těstíčko smícháme pivo, hladkou mouku, rozklepnuté Hermelín obalíme nejdříve v těstíčku, pak v mandlových
papriku a špetku soli smícháme v misce na hladké těstíčko medailonky, které obalujeme namáčením v odleželém těstíčku
Polouvařený květák rozkrájíme na růžičky a necháme odkapat přebytečnou vodu. V misce smícháme polohrubou
Polouvařenou brokolici rozkrájíme na růžičky a necháme odkapat přebytečnou vodu. V misce smícháme polohrubou
Celer oloupeme a částečně uvaříme (asi 5 minut) v osolené v mouce, aby těstíčko lépe drželo, potom v těstíčku
Vejce si rozmícháme s pivem, tvarůžky posypeme paprikou, obalíme v mouce, vejci a strouhance. Obalené
Bílek ušleháme do tuha a sníh vmícháme do těstíčka. Závitky ponoříme do těstíčka a smažíme v horkém oleji
dva žloutky, sůl a vidličkou rozšleháme na hladké těstíčko Kolečka namáčíme v těstíčku a smažíme na rozpláleném