Prémiový obsah
★★★
15.8K čtenářů
2 h
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Fazolky namočíme přes noc do vody. Druhý den přidáme bobkový list a fazolky uvaříme doměkka. Maso vaříme
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, nakrájenou klobásu, zahustíme moukou
Fazole namočíme do studené vody a necháme je nabobtnat alespoň několik hodin předem. Potom fazole v této
Fazole propláchneme vodou a namočíme je do studené vody přes noc. Druhý den vodu slijeme a v jiné vodě
Fazole v osolené vodě uvaříme doměkka, vychladíme a rozmixujeme s pomazánkovým máslem. Do směsi přidáme
Fazole přes noc namočíme do vody a druhý den je uvaříme do měkka. Nakrájenou cibuli zpěníme na sádle,
klobásky, opečeme kousky na pánvi a poté podáváme s gulášem
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, zahustíme moukou, přidáme papriku
Cibuli nakrájíme zpěníme na sádle. Přidáme nakrájenou slaninu, následně uzeninu a lehce osmažíme. Pak
Fazole namočíme den předem, další den vyměníme vodu a uvaříme doměkka. Cibuli, česnek, špekáčky nakrájíme
Fazole si den dopředu namočíme, poté uvaříme doměkka, scedíme, cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, špekáčky
Fazole namočíme přes noc ve studené vodě, další den je uvaříme v osolené vodě doměkka. Na sádle zpěníme