Prémiový obsah
★★★
9.3K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Z válečků poskládáme preclíky. V misce smícháme trošku mouky, soli a vody a preclíky
Připravíme si formičku na preclíky, jednu plnou a jednu Těsto Vyválíme na 3 mm plat a vykrajujeme z něj preclíky
Ty spleťte a vytvořte preclíky, které dejte na plech
vytvarujeme na asi 30 cm dlouhý váleček a ten stočíme v preclík Preclíky přeskládáme na plech a necháme ještě 20-30
Hotové preclíky necháme ještě 20 minut kynout. (každý preclík necháme v lázni zhruba 10 vteřin).
mikroténového sáčku s ustřihnutým rohem a tvoříme preclíky Hotové a ještě teplé preclíky můžeme posypat moučkovým
každého dílku vyválíme hada z kterého poté upleteme preclík Hotové preclíky pocukrujeme a podáváme.