Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Na oleji zpěníme cibuli, mrkev a na jemno nasekaný česnek. Vše mírně osolíme a opepříme, když cibule
Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a necháme 1 hodinu odležet Cibuli nakrájíme na
Mouku, margarín, žloutky a droždí zpracujeme s pivem na tužší těsto. Necháme asi hodinu stát, potom rozválíme
Mouku prosejeme do mísy, uprostřed uděláme důlek a zalijeme ho oslazeným mlékem. Do něj rozdrobíme droždí
V kastrolu rozpustíme očištěné sádlo nakrájené na kostičky. Oheň zmírníme a za stálého míchání vysmažíme
Z mouky, piva, tuku si připravíme těsto, které dáme na vyhřátý talíř a přikryjeme vyhřátým hrncem. Poté
Mleté maso promícháme se solí, pepřem a pivem, rozdělíme na čtyři stejné díly a z každého vytvarujeme
Z ingrediencí si zpracujeme hladké těsto. Dáme pod horký kastrůlek na půl hodiny. Poté vyválíme na plát
Do mísy prosejeme mouku, přidáme pivo a zaděláme na těsto. Vložíme na talíř a přiklopíme nahřátým kastrolem
Vepřové maso osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Poté ho smažíme na rozpáleném oleji. Když je
Nastrouhaný tuk smícháme se solí, moukou a pivem a vytvoříme hladké těsto. Těsto rozdělíme na tři díly
Do piva dáme žloutky, máslo, sůl, cukr, dobře rozkvedláme. Ve smetaně rozmícháme mouku a přidáme do polévky