4.9K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Vepřové maso osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Poté ho smažíme na rozpáleném oleji. Když je
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na čtyři steaky po Každý steak potřeme hořčicí, navršíme na něj cibulku
Med, pivo, ocet a olej dobře promícháme a ochutíme jemně nasekaným rozmarýnem. V této směsi marinujeme
Pivní steak podáváme s restovanou kukuřicí a opékaným bramborem přelité vypečeným pivním výpekem.
Troubu předehřejeme na 180 stupňů a malou mělkou formu vyložíme pečícím papírem. Změklé máslo vyšleháme
Nejprve si v míse vyšleháme cukr s olejem. Přidáme mouku s práškem do pečiva a mléko. Promícháme a polovinu
Stehna vykostíme, maso omyjeme a nakrájíme na kousky, poté osolíme a necháme chvíli odležet. Do misky
Těsto rozdělíme na 8 obdélníků a dáme na plech vyložený pečícím papírem, dáme do lednice. Mezitím orestujeme