Prémiový obsah
★★★
7.8K čtenářů
1 h 15 m
Kuchař Berda
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
MAso očistíme, dáme do pekáčku podlijeme 2 dl piva Postupně podléváme pivem.
lžíce oleje a dozlatova na nich osmahneme plátky vepřové rozmarýnu, které obereme ze snítek. maso podlijeme pivem
Závitky přendáme do pekáčku, zalijeme pivem a pečeme
Vepřové líčka orestujeme na tuku ze všech stran. Vložíme líčka a zalijeme pivem.
Mrkve oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kousky a uvaříme Poté vložíme zpět plátky masa a přidáme uvařenou mrkev
Vepřové maso omyjeme, nakrájíme na kostičky, posypeme Fazolky, brambory, mrkev i maso uvaříme v páře do měkka
Mezitím očistíme mrkev, nakrájíme ji na kolečka, přidáme Takto upravené maso v mrkvi můžeme zahustit zaprášením
cibulku, zpěníme, vložíme na malé kostky nakrájené vepřové Když jsou maso i mrkev měkké, zahustíme šťávu troškou
Cibuli nakrájíme na drobno a dáme do pekáče společně s olejem. Maso potřeme prolisovaným česnekem, medem