Prémiový obsah
★★★
7.9K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně ho vmícháme do nádivky Připravený bůček naplníme nádivkou asi do tří čtvrtin
Otvor v mase roztáhněte, kapsu naplňte nádivkou a zašijte Bůček položte do pekáče kůží dolů, posypte polovinou
Maso očistíme, vykostíme, nakrájíme na kostky, osolíme a na rozpáleném sádle po všech stranách opečeme
Bůček očistíme, vykostíme, ostrým nožem do něj nařízneme kapsu, uvnitř osolíme, naplníme nádivkou a zašijeme
Nejprve připravíme nádivku. Bůček uložíme na pekáč, kůží nakrájíme na čtverce,k
Vepřový bůček povaříme v trošce vody s rozčtvrcenou Uvařený bůček nakrájíme na plátky asi 2 cm široké.
Příprava nádivky: Vejce promícháme s na kousky nakrájenými Maso rozřízneme tak, aby šlo naplnit připravenou nádivkou