Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
V acidofilním mléku rozpustíme droždí a necháme vzejít kvásek. Máslo rozpustíme a vmícháme do něj cukr
V hlubokém talíři rozšleháme vajíčka, přidáme mléko a Solčanku. Namočíme v nich všechny plátky chleba
Do vlažné vody dáme lžičku cukru a droždí a dáme vykynout. V míse smícháme ostatní suroviny s vykynutým
Na válu smícháme pšeničné mouky se sójovou. Osolíme. Přidáme změklé máslo nebo rostlinný tuk a ocet s
Pšeničný šrot zalijeme studenou vodou, promícháme a dáme na 24 hodin do lednice. Poté přidáme sůl, pepř
Všechny suroviny ve velké míse pořádně propracujeme. Mísu na 45 minut - 1 hodinu odložíme na teplé místo
Čím rychleji pizzu upečeme, tím bude lepší. Na pizzu dávám přibližně 4-5 lžic.
Smícháme mouku s vločkami, jogurtem a vejcem, přidáme prášek do pečiva. Těsto rozetřeme na plech vyložený
Z ančovičkových plátků poskládáme na povrchu pizzy Pizzu potřeme zbytkem oleje a pečeme v troubě asi 30
Vločky zalijeme mlékem a necháme asi půl hodiny nabobtnat. Poté přidáme mouku, vejce a vyšleháme, dále