Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
NA PIZZU: Těsto se potírá rajčatovou omáčkou jako u Nakonec na upečenou pizzu přidáme nakrájený balkánský
Příprava těsta: Droždí rozdrobíme v troše vlažného mléka, rozmícháme, přidáme trochu prosáté mouky a
Listové těsto vyválíme a vykrájíme pomocí sklenice kolečka. Poté jim vytvoříme okraje a vnitřek potřeme
Listové těsto vyválíme a pomocí sklenice vykrájíme kolečka. Rozložíme na plech a stočíme jim kraje. Vnitřek
parmazán se smetanou a vytvoříme kašičku, kterou pizzu
Pizzu pečeme ve vyhřáté troubě na 250 stupňů 15 minut Poté na teplou pizzu nasypeme rukolu, strouhaný parmezán
Mouku si prosejeme na vál, přidáme sůl, máslo, vejce a zpracujeme hladké těsto. Dáme do vyložené formy
Bagety nakrájíme a potřeme pomazánkový máslem. Rajčata si umyjeme, mini mozzarelly zcedíme. Poté navrstvíme
Do většího hrnce napustíme vodu, osolíme a dáme ji vařit. Když začne voda vřít, přidáme špagety a uvaříme
zeleninu omyjeme, nakrájíme na menší kousky. Osolíme, opepříme a přidáme na kousky nakrájenou mozzarellu
Vejce rozmícháme v míse se solí a pepřem. Na pánev s kapkou oleje dáme na kostky nakrájený pršut a přidáme