Prémiový obsah
★★★
4.4K čtenářů
20 m
janapozarova
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Šunku nakrájíme na drobné kousky a vmícháme jí do pomazánkového másla ochuceného citrónovou šťávou. Přidáme
do pomazánky ušlehanou smetanu a takto připravenou šunkovou pěnu mažeme na jednohubky nebo chlebíčky a podle chuti
Hlavičky žampionů oloupeme a vyřízneme z nich nohy. Vnitřek kloboučků osolíme, opepříme a do každého
Pěnu poté ochutnáme, zamícháme papriku, a pokud je Jednohubky posypeme trochou křenu a poté namažeme pěnu
Necháme zchladnout, poté naplníme cukrářským sáčkem šunkovou pěnou a ozdobíme.
Z mouky a vajec uděláme nudlové těsto, které rozkrájíme na čtverečky a ty uvaříme v osolené vodě. Potom
Cibuli oloupeme a nasekáme na drobno, vejce uvaříme na tvrdo. Všechny suroviny dáme do robotu a zpracováváme
Šunku pokrájíme na menší kousky, dáme do vyšší nádoby, přidáme změklé máslo, malinko smetany (mléka)