Prémiový obsah
★★★
20.2K čtenářů
20 m
Kuchař Berda
Když potřebujeme loupat rajčata, před ponořením do vařící vody nakrojíme ve slupce křížek asi 1 cm velký, ve vodě se pak naříznutá slupka nadzvedne a je jednoduché začít loupat.
Maso jemně umeleme, slaninu drobně pokrájíme a na ní Přidáme maso, chvíli podusíme , přidáme strouhanku,
Jazyk vaříme se zeleninou nejméně 3 hodiny. Uvařený za tepla rychle oloupáme a pak teprve nakrájíme na
Zeleninu oloupeme, nakrájíme, maso očistím a dáme spolu Dle chuti opepříme, cibuli si osmažíme na sádle, maso
Přidáme plátky masa a také orestujeme. Jakmile je maso měkké ihned podáváme s brambory nebo
Jogurt, majonézu, a lučinu smícháme. Osolíme, opepříme a poté přidáme na kousky nakrájená uvařená vejce
Maso omyjeme, vložíme ho do hrnce a zalijeme studenou česnek, koření a vaříme cca 2,5 hodiny do změknutí masa
Uvařené hovězí maso nameleme. Ve velké míse smícháme maso a granulát.
Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Poté zeleninu vyndáme a opečeme na másle nakrájené maso
Hovězí maso osolíme, opepříme a v celku osmahneme na Jakmile je maso upečené, nakrájíme na co nejtenčí plátky
Hovězí maso omyjeme a dáme vařit do osolené horké vody Podáváme k omáčkám (na přípravu použijeme vývar z masa