Prémiový obsah
★★★★
26.9K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Receptů jak udělat tuňákovou pomazánku je mnoho, ale tento je top.
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Vejce uvaříme natvrdo, ochladíme a oloupeme. Cibulku najemno nasekáme. Maso tuňáka scedíme, dáme do misky
Vejce uvaříme natvrdo, ochladíme a oloupeme. Cibulku najemno nasekáme. Maso tuňáka scedíme, dáme do misky
Majonézu dáme do misky, přidáme trochu citronové kůry a citronovou šťávu, dijonskou hořčici a cukr.
Tuňáka dáme do misky a přidáma cottage. Ředkvičky nastrouháme najmenoa přidáme do misky. Přidáme cottage
Dužinu s avokáda smícháme s citronovou šťávou. Přidáme tuňáka a najemno nakrájenou cibulku. Poté vmícháme
Avokádo vydlabeme, rozmačkáme, zakápneme citronem. Tuňáka necháme okapat, přidáme do misky, poté nakrájenou
pomazánkové máslo, přidáme klasické změklé máslo, hořčici