Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Přimícháme pohankovou mouku a lžící tvoříme knedlíčky Polévku dochutíme solí, pepřem a petrželkou.
Na knedlíčky utřeme máslo s vejcem, přidáme sůl, pepř Vytvarujeme knedlíčky, které dáme do vývaru a vaříme
Pak do polévky zavařujeme knedlíčky, které vytváříme i s knedlíčky vaříme ještě asi 25 minut.
Z dobře promíchané hustší směsi tvoříme malé knedlíčky a zaváříme do polévky.
Pohankovou krupici smícháme s moukou, vejci a vodou Ze směsi tvoříme knedlíčky, které dáváme do vroucí
Polévku přecedíme, zeleninu nakrájíme, knedlíčky uvaříme
Z hmoty vytvoříme knedlíčky, které přidáme do vroucí polévky a uvaříme společně s nudlemi.
Mezitím připravíme knedlíčky: naškrábeme játra, přidáme Vložíme do polévky a povaříme asi 10 minut.
Ze surovin na knedlíčky vytvoříme směs a tvoříme větší Petrželku nasekáme, přidáme do polévky a podáváme.