Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Očištěné jahody dáme spolu s ostatními surovinami do mixéru a rozmixujeme dohladka. Připravenou směs
Na dno formy poklademe piškoty, pokapeme šťávou či likérem. Želatinu namočíme do mléka a necháme nabobtnat
Mražené jahody vsypeme do rendlíku, zahřejeme a zvolna rozmrazíme. Přisypeme želírovací cukr a mícháme
Do poháru dáváme střídavě ananas a krém a servírujeme
Jahodová náplň Do hrnce dáme jahody, cukr, likér a jahodový džem. Za stálého míchání směs rozvaříme a
Nejprve si vyšleháme smetanu s moučkovým cukrem, vmícháme zakysanou smetanu. Do skleniček na víno vrstvíme
Tvaroh smícháme s cukrem a mascarpone. Banány a fíky nakrájíme na menší kousky. Piškoty namáčíme do uvařené
Střídáme tak, aby byl pohár barevný. Vychlazené poháry ozdobíme šlehačkou a zbylým ovocem