Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Mrkev, petržel, jablka a cibuli očistíme. Vše nakrájíme na menší kousky, které vložíme do pekáčku. Přidáme
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme oloupané mrkve a rajčata. Zalijeme vodou a vaříme
V hrnci rozehřejeme olej a orestujeme na něm na drobno nakrájenou cibulku a česnek. Přidáme nakrájenou
Cibuli a mrkev nakrájíme na malé kostičky a osmahneme na másle. Přidáme kari a přilijeme vývar. Vaříme
Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku. přidáme na kousky nakrájenou a očištěnou zeleninu. Krátce
Příprava krému: Krém připravíme smícháním všech uvedených Hotový rozřízneme na půl a potřeme krémem.
Na másle osmahneme šalotku, přidáme mrkev na kousky, lžíci cukru a orestujeme. Zalijeme vývarem a vaříme
Zeleninu očistíme, oloupeme, umyjeme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kousky, které
Očistíme mrkev a cibuli. Cibuli osmahneme na másle. Přidáme kousky očištěné a oloupané mrkve. Poté přidáme