Prémiový obsah
★★★
4.3K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
jiným masem) nakrájíme na kousky a přidáme do hrnce s polévkou Jednotlivé porce polévky potom ozdobíme na talíři jemně
Tato polévka se většinou vaří jen po zabíjačce, a to Do čisté přecezené polévky, které je velmi mastná,
Ovarová polévka se většinou vaří po zabijačce a to Polévku přecedíme, přidáme zvlášť uvařené kroupy v
Vepřové koleno umyjeme, vložíme do horké vody a vaříme asi půl hodiny. Potom přidáme očištěnou, nakrájenou
Koleno vložíme do hrnce s vroucí vodou. Přidáme překrojenou cibuli, česnek, bobkový list a pepř s novým
Polévku vaříme asi 15-20 minut. Přidáme těstoviny a za občasného míchání krátce povaříme
Během vaření přidáme drobné těstoviny, nakonec do polévky
Během vaření přidáme polévkové těstoviny a nakonec vklepneme do polévky žloutek, který dobře povaříme.
Pak přidáme drobné těstoviny a povaříme podle návodu
Nakonec zavaříme těstovinu a přidáme posekaný zelený Do zapražené polévky můžeme přidat místo těstovin i