Prémiový obsah
★★★
17.5K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Opečeme v hrnci s olejem a přidáme strouhaný zázvor a protlak
rozdělíme rýžové nudle, mungo klíčky a zalijeme horkou polévkou
Příprava polévky: Na másle opečeme cibuli, květák pak Příprava polévky: Květák rozmixujeme v blenderu s cca
Filety lososa zbavíme kůže, ze kterých připravíme vývar. Zázvor nakrájíme na tenké nudličky a stroužky
Troubu předehřejeme na 200°C. Do misky vložíme všechny ingredience na marinádu a metličkou promícháme
Základ na polévku zvolna vaříme asi 15 minut. Polévku dochutíme solí a pepřem a odstavíme ji.
na větší kousky, potom ji i s cibulí přidejte do polévky Polévku podávejte s čerstvými těstovinami, pečeným
Cizrnu namočíme do studené vody na několik hodin a pak ji uvaříme doměkka. Brambory důkladně opereme,
Dáme vařit dostatečné množství vody, kterou osolíme. Uvedeme k varu, vložíme maso a povaříme je 5-10
Na kapce oleje osmahneme nakrájenou cibuli. Přidáme kousky masa, osolíme, opepříme a přidáme nastrouhaný
Na másle připravíme volská oka. Mezitím si připravíme zeleninu a zálivku. Limetkovou šťávu prošleháme
Okurky si nakrájíme na tenké plátky a přimícháme postupně všechny ostatní přísady. Lehce promícháme a