Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Cibule oloupeme a nakrájíme na čtvrtiny. Zalijeme vývarem a uvaříme do měkka. Z másla a mouky vytvoříme
Hovězí svíčkovou prošpekujeme slaninou, dle potřeby svážeme nití a osmahneme ze všech stran v hrnci na
Dršťky dobře očistíme, opereme v několika vodách, vytřeme solí a spaříme horkou vodou. Potom je vaříme
Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky, v hrnci rozehřejeme lžíci másla a pomalu orestujeme cibuli až
Cibuli nakrájíme na kolečka, opečeme na sádle a zalijeme vývarem, dusíme, dle chuti osolíme a opepříme
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Podusíme ji na másle asi 15 minut, pak posypeme cukrem a osmahneme
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka, obalíme moukou a na sádle do zlatova usmažíme. Housku nakrájíme
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, v hrnci rozehřejeme lžíci másla a pomalu orestujeme cibuli až
Na krutony nakrájíme rohlíky na kostičky a opečeme je v pánvi na másle dozlatova. Cibuli oloupeme, nakrájíme
Nakrájenou cibuli a anglickou slaninu orestujeme a zalijeme vývarem. Vaříme asi 20 minut a poté do hotové
Cibule pokrájejte napříč na tenká kolečka. V hrnci rozpusťte máslo a na mírném ohni smahněte cibulku
Máslo a olej rozpustíme na pánvi, vsypeme nakrájenou cibuli na kolečka a 15 minut smažíme. Osmaženou
vynikající