Prémiový obsah
★★★
9.1K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Všechnu zeleninu omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky Poté zeleninu rozmixujeme, vmícháme hustou kašičku
Zeleninu, česnek a cibuli nakrájíme na malé kousky. Podlijeme vývarem a vaříme dokud zelenina nezměkne.
Nejprve nakrájíme cibuli a očištěnou kořenovou zeleninu
osmahneme nakrájenou cibuli a přidáme kousky očištěné zeleniny
rozehřejeme olej, do kterého postupně přidáváme očištěnou kořenovou zeleninu (petržel, mrkev) nakrájenou na malé kousky
Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na malé kostky Maso vyjmeme z pekáče a vložíme do něj kořenovou zeleninu
Poté přidáme zeleninu a vaříme ještě 10 minut.
Brambory, kořenovou zeleninu nakrájíme na větší kousky Brambory se zeleninou rozložíme na plech s pečicím
Přidáme i ostatní zeleninu. Vaříme asi 15-20 minut až je zelenina měkká.