Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Všechnu zeleninu důkladně očistíme, oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Na másle osmahneme připravenou
Očištěné brambory a kořenovou zeleninu propláchneme studenou vodou, nakrájíme na kousky a dáme vařit
rozpustíme 150 g máslo, přidáme pokrájenou cibulku a houby
Zalijeme vývarem a přidáme nakrájené brambory, zeleninu, houby
Očištěné brambory a kořenovou zeleninu propláchneme studenou vodou, nakrájíme na kousky a dáme vařit
Zeleninu si nakrájíme na kostičky a osmahneme na másle. Zalijeme vývarem z masoxu, přidáme na kostky
Na oleji orestujeme mleté maso a přidáme nakrájenou zeleninu. Vše důkladně orestujeme a zalijeme vývarem