Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Na korpus rozdrtíme sušenky, smícháme s máslem a mandlemi. Směs namačkáme do máslem vymazané formy. Odložíme
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme doměkka. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, zasypeme
Přebrané a opláchnuté fazole dáme na několik hodin máčet do studené vody. Pak dolijeme vodu a uvaříme
Připravíme si veškeré ingredience. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Brambory oloupeme a nakrájíme
Nakrájejte si cibuli, oškrábejte brambory a nakrájejte je na kostičky. Do hrnce dejte sádlo, cibuli a
Maso nakrájejte na 1cm kostičky. Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. V hrnci rozehřejte máslo a sádlo
Fazole namočíme, přidáme masox a uvaříme do měkka. Nakrájíme cibuli, kterou zpěníme na sádle a přidáme
Luštěniny namočíme přes noc do vody, poté zcedíme. Maso nakrájejte na 1cm kostičky. Cibuli oloupejte
V hrnci orestujeme nadrobno nakrájenou slaninu. Přidáme oloupané a na kostky nakrájené brambory, zalijeme
Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Papriku omyjeme
Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Poté přidáme maso a krátce osmahneme. Zaprášíme paprikou