Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
V pánvi rozehřejeme olej a knedlíčky na něm ze všech Před podáváním ohřejeme jehněčí knedlíčky ve vývaru
Připravíme si vývar z hovězích kostí (masa), kořenové Z hotové hmoty tvarujeme knedlíčky a vaříme v části
Pomleté hovězí maso propracujeme s dobře propranou směs opatrně zašleháme do vlažné polévky.
Maso a kosti omyjeme pod tekoucí studenou vodou, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme bobkový
Na rozpáleném sádle orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou petrželku a přendáme do misky vychladnout
Do horké vody vložíme kostku hovězího bujó- nu, očištěnou a zaváříme do polévky.
Do silného hovězího vývaru s nastrouhanou zeleninou zavaříme masové knedlíčky připravené z mletého masa
Uvaříme silný hovězí vývar, maso vyndáme, nakrájíme V míse smícháme houbovou drť s namočeným rohlíkem,
Žampiony oloupeme a nadrobno nasekáme. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme ji. Přidáme
misky, smícháme se zbytkem ingrediencí a uděláme knedlíčky
Nakonec zavaříme knedlíčky, které jsme vytvořili z Hotovou polévku dochutíme a pro zjemnění do ní přidáme