Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Ponorným mixérem polévku rozmixujte dohladka a podle
Vývar rozmícháme s vývarem, přidáme nasekané jarní bylinky a vmícháme do polévky.
Zeleninu oloupeme. Cibuli nasekáme nadrobno a na másle opečeme. Poté přidáme na kostky nakrájenou zeleninu
V kastrolu rozehřejeme másla, orestujeme na něm nakrájenou cibulku a brambory. Přilijeme vývar a vaříme
Ředkvičky očistíme a zbavíme konců. Nakrájíme na kousky a společně s nasekanou cibulí osmahneme krátce
Odstavíme z ohně, přidáme grilované cibulky, rukolu a polévky Hotovou polévku na talíři posypeme parmazánem, krotony
V kastrólku rozehřejeme máslo a orestujeme na něm zeleninu. Zalijeme vodou, osolíme, opepříme a přidáme
Oloupané brambory nakrájíme na kostky a uvaříme v osolené vodě. Mezitím na másle osmahneme mladou zeleninu
Uděláme bledou jíšku, zalijeme vodou, osolíme. A když začne voda vařit přidáme všechnu pokrájenu zeleninu
Do teplého vývaru přidáme brambory nakrájené na kostičky. Poté přidáme zeleninu nakrájenou na malé kousky