Prémiový obsah
★★★
9.7K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
tavený sýr a dobře rozmixujeme, aby se sýr rozpustil a polévka oloupeme, prolisujeme a přidáme společně se smetanou do polévky
Chvíli před koncem varu do polévky přidáme nastrouhaný Hotovou polévku posypeme jemně nasekanou pažitkou a
Do vroucí vody s kmínem přilijeme mléko a necháme přejít varem. Přidáme nastrouhaný sýr, necháme asi
Na talíři polévku dozdobíme krutony a petrželkovou
Tip: Pokud budeme polévku připravovat ze starších cuket V případě potřeby je možné polévku zahustit trochou
Nakonec polévku rozmixujeme tyčovým mixérem a přecedíme
Mrkev očistěte a nakrájejte na kostky nebo kolečka, stejně tak i cibuli nakrájejte na větší kostky. V