Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Zeleninu očistíme a omyjeme. V hrnci na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli. Ostatní zeleninu nakrájíme
Cibuli nasekáme najemno, pórek na kolečka, brambory na kostičky. Na oleji osmahneme cibuli, přidáme brambory
Cibuli i česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Mrkev, celer i brambory oloupeme a nakrájíme na malé kostičky
Všechnu zeleninu oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. V hrnci na másle opečeme všechnu zeleninu dozlatova
Do teplého vývaru přidáme brambory nakrájené na kostičky. Poté přidáme zeleninu nakrájenou na malé kousky
V hrnci rozpálíme máslo a na něm osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Poté zaprašíme moukou a jakmile
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky. V hrnci rozehřejeme
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky. V hrnci rozehřejeme
Přisypeme hrášek, celer, rajčata a zalijeme zeleninovým