Prémiový obsah
★★★
9.1K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Česnek si nakrájíme na plátky, cibuli na kousky, rajčata na kousky a vše dáme do pekáče. Pečeme asi na
Omytá rajčata nakrájíme na plátky, urovnáme na větší plochou mísu a osolíme, mezitím utřeme česnek se
Cibuli oloupeme, rajčata spaříme vroucí vodou, zchladíme a také oloupeme. Křen očistíme, nastrouháme
Papričky opatrně zbavíme semínek, přelijeme je vroucí vodou a scedíme. Rajčata také spaříme vroucí vodou
Olej rozpálíme ve velkém hrnci, snížíme plamen a opečeme na něm nakrájenou cibuli a česnek. Za stálého
Cibuli nakrájíme najemno, stejně tak bazalku a česnek, na olivovém oleji orestujeme cibuli, přidáme rajčata
nakrájenou cibuli, nudličky papriky, žampióny, přidáme rajčatový