Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Nejdříve si připravíme rybí vývar a to tak že všechny Všechnu zeleninu důkladně oloupeme, umyjeme a nakrájíme
Rybí hlavu, kostru a vnitřnosti opláchneme, dáme do vývaru, přidáme vnitřnosti, brokolici a osmaženou zeleninu
Rybí filé omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme, nakrájíme rozehřejeme v pánvi, přidáme cibuli a pokrájenou zeleninu
Kořenovou zeleninu nakrájíme na drobné nudličky, osmahneme společně s masem z hlav a vnitřností vkládáme do hotové polévky
Polévku vaříme alespoň 20 minut a asi 10 minut před Pak podle chuti polévku osolíme, opepříme a přidáme
Ryby důkladně očistíme, omyjeme, maso nakrájíme na stejně velké kousky a osolíme. Hlavu, ocas a páteř
Dáme vařit, přidáme víno, očištěnou zeleninu a koření zpět do polévky.
Očištěné rybí vnitřnosti a hlavy vložíme do studené Polévku můžeme připravit i bezu mléka.