3.3K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Připravíme si vývar z hovězích kostí (masa), kořenové Z hotové hmoty tvarujeme knedlíčky a vaříme v části
Z něho pak tvarujeme drobné knedlíčky a zaváříme je do vroucí polévky.
Do horké vody vložíme kostku hovězího bujó- nu, očištěnou a zaváříme do polévky.
Do silného hovězího vývaru s nastrouhanou zeleninou zavaříme masové knedlíčky připravené z mletého masa
Na knedlíčky utřeme máslo s vejcem, přidáme sůl, pepř Vytvarujeme knedlíčky, které dáme do vývaru a vaříme
Povaříme a mezitím si připravíme knedlíčky. Ty dáme do vroucí polévky a povaříme ještě 30 minut
Vytvarujeme knedlíčky a zavaříme ve vroucí osolené Polévku dochutíme solí a pepřem.
přidáme kapustu, zahustíme strouhankou a utvoříme knedlíčky , které vaříme v polévce, dokud nevyplavou.