Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Když polévka začne vařit, stahujeme tvořící se pěnu slepici vyjmeme, maso obereme, nakrájíme a vrátíme do polévky
Hrnec po uvaření polévky necháme trochu ochladnout. Potom otevřeme, polévku přecedíme a podle chuti zavaříme
Čisté slepičí maso vložíme do studené vody a vaříme Před podáním dáme do polévky posekaný zelený petržel
jiným masem) nakrájíme na kousky a přidáme do hrnce s polévkou Jednotlivé porce polévky potom ozdobíme na talíři jemně
orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené kyselé Polévku krátce povaříme, aby se chutě spojily.
zašleháme do takto připravených vajec šálek vlažné polévky a tuto směs přidáváme do vlažné polévky za stálého
Když polévka začne vařit, stahujeme tvořící se pěnu Poté maso vrátíme do polévky, můžeme přidat nudle a
Do osoleného vývaru přidáme ocet, sójovou omáčku, chilli, nadrobno nakrájený pórek a na plátky nakrájená
Těsně před dovařením čočky do polévky přidáme očištěné
Pak základ polévky zalijeme vývarem a vaříme, až hrášek Ponorným mixérem polévku rozmixujeme dohladka, přilijeme
slanině , zaprášíme mletou paprikou a přidáme do polévky Hotovou polévku dochutíme solí, pepřem a můžeme přidat