Prémiový obsah
★★★
11.7K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Zmrazené rybí filé vložíme do vařící osolené vody s přídavkem octa (vody má být jen tolik, aby filé bylo
navrstvíme orestovanou zeleninu a nahoru rozložíme osušené filé vmícháme do ní nasekanou petrželku a nalijeme ji na filé
Plátky rybího filé omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou Rybí filety opečeme po obou stranách v rozehřátém oleji
Porce rybího filé osolíme a pokapeme lehce citrónovou Zapékací místu vymažeme tukem nebo olejem, filé do
Porce rybího filé pokapeme citrónovou šťávou a necháme Na cibuli dáme osolené a opepřené porce rybího filé