Prémiový obsah
★★★
13.6K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Plech vymažeme tukem a vysypeme moukou. Mouku smícháme s kypřícím práškem, pudinkovým práškem a perníkovým
Mleté maso smícháme s vajíčkem, osolíme, opepříme a vmícháme prolisovaný česnek. Dochutíme majoránkou
Směs důkladně promícháme a vypracujeme menší karbanátky Na rozpáleném sádle karbanátky osmažíme z každé strany
Uvařené hovězí maso nameleme. Vše promícháme a rukama tvoříme karbanátky.
a hovězího masa. Na pánev nalijeme hovězí vývar, přivedeme k varu, přidáme
Kedlubny oloupeme a omyjeme. Zhruba 1 cm tlusté plátky kedlubny lehce osolte a obalte v klasickém trojobalu
Z hmoty tvarujeme karbanátky. K hotovým karbanátkům si připravíme dip ze všech uvedeným
Do namletého masa přidáme prolisovaný česnek, nastrouhanou cibuli, sůl, majoránku, koření, vejce a strouhanku