8.4K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Skvrny od smůly nejlépe odstraníme odlakovačem na nehty a nebo je potíráme hadříkem namočeným v benzínu.
Ovesné vločky a pohanku večer namočíme a druhý den uvařené kaše a zahustíme cizrnovou moukou, vytvoříme karbanátky
Do vroucí osolené vody dáme ovesné vločky a vaříme, Na prkýnku posypaném moukou zformujeme karbanátky,
Poté přidáme ovesné vločky, sójovou mouku a trošku Rukama z těsta vytvoříme karbanátky, které obalujeme
V hrnci přivedeme k varu 250 ml vody a přidáme ovesné vločky a uvaříme kaši.
Poté přidáme nabobtnanou Soja Vitu a vločky. Poté ze směsi vytvarujeme karbanátky, obalíme je ve
Pohanku přes noc namočíme a druhý den ve stejné vodě uvaříme doměkka. Čerstvé houby pokrájíme a na cibulce
rozšleháme s vodou a solí a vmícháme přebrané, spařené vločky
Vločky zalijeme studenou vodou a necháme 2 hodiny stát oleji osmažíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme vločky