Prémiový obsah
★★★★
18.8K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Do vroucí osolené vody dáme ovesné vločky a vaříme, Na prkýnku posypaném moukou zformujeme karbanátky,
Poté přidáme ovesné vločky, sójovou mouku a trošku Rukama z těsta vytvoříme karbanátky, které obalujeme
Vločky přes noc namočíme, druhý den přidáme zeleninu vývaru a ostatní přísady a zpracujeme, vytvoříme karbanátky
V hrnci přivedeme k varu 250 ml vody a přidáme ovesné vločky a uvaříme kaši.
Poté přidáme nabobtnanou Soja Vitu a vločky. Poté ze směsi vytvarujeme karbanátky, obalíme je ve
Poté přidáme olej, rozšlehané vejce a ovesné vločky
Z ingrediencí vypracujeme těsto. Oddělíme žloutek od bílků. Z bílku vyšleháme sníh. Postupně přidáme
Vločky zalijeme studenou vodou a necháme 2 hodiny stát oleji osmažíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme vločky