Prémiový obsah
★★★
7.2K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Cukr nasypeme do 500 ml vody a prevaříme. Potom přilijeme bílé víno a odstavíme od zdroje tepla. Přilijeme
Brambory omyjeme, uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme na kolečka nebo na kostky. Nakrájíme mrkev a
Přidáme hořčici, natrhaný listový salát a kousky hrachových
rozdělíme ho na menší kousky, které přimícháme do salátu cukr a sůl v našem oblíbeném poměru), nebo spojíme salát
Brambory uvaříme ve slupce, necháme pořádně vychladnout, oloupeme je a nakrájíme na kostičky. Na zálivku
Nové brambory neloupeme, pouze očtistíme a uvaříme. Pokud nemáme k dispozici nové, musíme je po uvaření
Bulgur uvaříme podle návodu a necháme vychladnout. Brambory a vejce nakrájíme na drobné kostičky, mrkev
Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme rovněž na kostičky nakrájenou nivu