Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Hotové posypeme nasekaným česrtvým koprem.
velkého hrnce nalijeme 2 litry vody, přidáme kvásek, brambory Nakonec vmícháme kopr a můžeme dokyselit octem.
zakápneme ještě citronem, posypeme čerstvě nasekaným koprem
Všechny suroviny protřepeme v uzavíratelné skleničce. Poté uložíme do lednice, kde nám dresink vydrží
Dochutíme smetanou, citronovou šťávou, koprem, petrželkou
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. V hrnci rozehřejeme máslo a orestujeme na něm cibuli a sýr. P oté
Nejdříve si připravíme nálev. Do většího hrnce nalijeme vodu, přidáme sůl cukr i sacharin a promícháme
Rajčata i cibuli řádně omyjeme a nakrájíme na malé kostky. Dáme je do mísy, přidáme sýr a promícháme.