Roládu můžeme naplnit čím máme rádi.
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Hotovou roládu nakrájíme na plátky a podáváme se špenátem
potravinové fólii vyválíme cca 1 cm silný plát z bramborového
Směs ze sáčku smícháme se 400 ml vody a necháme odležet. Zeleninu nebo maso umeleme s cibulí (já jen
V míse smíchejte mouku, skořici, kypřicí prášek, zázvor, sůl, muškátový oříšek a hřebíček. V druhé míse
Žloutky důkladně vyšlehat s cukrem do husté bílé pěny a po částech střídavě přidávat mouku a pevný sníh
Jakmile korpus vychladne, tak roládu opatrně rozmotáme Hotovou roládu vložíme do lednice vychladit.
Pomocí folie stočíme roládu a necháme ji v lednici Do pekáčku rozvrstvíme plátky slaniny, roládu opatrně
potřeme touto směsí, posypeme parmezánem, zavineme do rolády