Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Bramboru prolisujeme a přidáme tuňáka, máslo, citronovou
Tuňáka osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem Mezitím si omyjeme listový salát, nakrájíme na kousky
Nejprve si připravíme těstoviny podle návodu. Do scezených těstovin přidáme zbytek surovin a uchutíme
, kukuřici, nakrájenou papriku, rajčátka cibuli a salát Přidáme tuňáka a podle chuti osolíme, opepříme, přidáme
V těstovinám přidáme rozmačkaného tuňáka, přisypeme Salát smícháme s připravenou majonézou a necháme alespoň
povaříme na páře asi 10 minut, poté rozložíme na talíř salátové listy, dáme zeleninu, olivy, cherry rajčata, vejce a tuňák
Salát natrháme a smícháme s nakrájenýma ředkvičkami Salát přendáme na talíř, přidáme tuňáka a nakonec posypeme
, přidáme do mísy k salátu. Cibulku pokrájíme, tuňáka slijeme a přidáme, poté zakápneme
Ledový salát opereme, natrháme na kousky, poklademe okapanými kousky tuňáka, na kostičky nakrájenou paprikou