Prémiový obsah
★★★
4.5K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Cizrnu scedíme a necháme okapat. V salátové míse pak vše dobře promícháme.
Špaldové zrno a cizrnu uvaříme do měkka. Uvařené špaldové zrno a cizrnu smícháme s nasekanou
Cizrnu namočíme den předem do studené vody. Vyšleháme a salát zálivkou polijeme.
Cizrnu uvaříme v osolené vodě do měkka a scedíme. Nakonec k rukole přidáme osmažený pršutek, cizrnu a
Cizrnu slijeme a necháme okapat. smícháme, přidáme sůl a pepř dle chuti, promícháme, salát
Brambory omyjeme, uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme na kolečka nebo na kostky. Nakrájíme mrkev a
Cizrnu scedíme a smícháme z kuskusem.
Cizrnu z konzervy vyklopíme na cedník a necháme okapat Nakonec přidáme i rajčata a cizrnu a pořádně promícháme