Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Ingredience smícháme (jablíčka vmísíme až na konec), upečeme. Polijeme čokoládovou polevou a posypeme
Plech vyložíme papírem nebo alobalem, který vymažeme a vysypeme hladkou moukou. Nastrouhaná jablka rozložíme
Tvaroh, mouku, cukr a tuk ušleháme v těsto. Pokud je těsto dost tuhé můžeme přidat mléko. Necháme těsto
V míse smícháme jablka, cukry, mouku s práškem do pečiva. Přidáme žloutky, olej a nakonec tuhý sníh z
Mouku nasypeme na vál, do středu vyhloubíme důlek, do kterého nalijeme vlažnou vodu, přidáme sůl, máslo
Vejce s cukrem vyšleháme a přidáme olej. Mouku smíchanou s kakaem a perníkovým kypřícím práškem vmícháme
Jablka oloupeme, vyřízneme z nich jádřince, polovinu jablek zalijeme vodou a s kouskem opláchnuté celé
V míse smícháme mouku s oběma cukry, pudinkem, kypřícím práškem a perníkovým kořením. Pak přisypeme nahrubo
Mléko si rozšleháme s vejci. Žemle nakrájíme na tenké plátky a navlhčíme v mléce. Jablka oloupeme, zbavíme
Mouku, cukry, kypřící prášek, skořici smícháme v míse, přidáme vejce, jogurt, mléko, nahrubo nastrouhaná
Utřeme žloutky s cukrem, přidáme oloupaná a nastrouhaná jablka, krupici, kakao a ořechy a nakonec zlehka
Na alobal naklademe sušenky v řadách po 5 kusech a jemně je potřeme džemem. Na ně dáme nastrouhaná jablka