6.1K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Pak přidáme rozčtvrcená rajčata a oregáno a ještě krátce
plátek tvrdého sýra, avšak ne tenký, ale tlustější, rajčata Příprava rajčat: Omyjeme si je pod tekoucí vodou a
Přidáme víno, na kousky nakrájená omytá rajčata, přiklopíme
Rajčata omyjeme, spaříme je vařící vodou, zchladíme Oloupaná rajčata nakrájíme na několik dílků, dáme do
osmažíme na rozpáleném tuku do poloměkka - během dušení Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme, nakrájíme na
kuře obložíme spařenými, oloupanými a nakrájenými rajčaty semeníků, nakrájíme na nudličky a přidáme ke konci dušení
omyjeme, nakrájíme na kolečky, cibuli na osminky, rajčata , na pánvi osmažíme cibuli, houby, přidáme olivy, rajčata