Prémiový obsah
★★★★
10.7K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Očištěnou cuketu nastrouháme. Smícháme lískooříškovou mouku, kakao a část jemně mletých oříšků. Tuto
Lněné semínko pomeleme a smícháme s 200 ml vody. Necháme nabobtnat alespoň čtvrt hodiny. Hladkou mouku
Vejce s cukrem utřeme společně do pěny a postupně ušleháváme s olejem. Do pěny zamícháme mouku s práškem
Z mouky, kousků studeného másla, vejce a soli zpracujeme křehké těsto. Zabalíme je do fólie a uložíme
Cuketu nastrouháme nahrubo, cibuli a šunku nakrájíme na kostičky. Přidáme vejce, mouku, olej, prášek
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme oloupanou a semínek zbavenou cuketu. Zalijeme
Cuketu oloupeme a nastrouháme. Smícháme s mletým masem a sýrem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný
Cuketu nakrájíme na větší kousky a v pánvi na troše oleje orestujeme a pomalu dusíme. Osolíme jen velmi
cuketu podélně nakrájíme na plátky, osolíme a necháme chvilku odležet, pak plátky otřeme papírovou utěrkou
Cuketu nakrájíme na tenké proužky, osolíme. V misce smícháme krémový sýr, vejce, nasekanou šalvěj, citronovou